پخت و پزکوبیدنی

طرز تهیه کوفته نخودچی

طرز تهیه کوفته نخودچی در طب سنتی

مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر:

  1. گوشت چرخ کرده بدون چربی: ۵۰۰ گرم
  2. آرد نخودچی: ۳۰۰ گرم
  3. پیاز متوسط رنده شده: ۲ عدد
  4. آب گرم: یک لیوان
  5. زردچوبه: یک قاشق مرباخوری
  6. پودر تخم گشنیز: یک قاشق چای‌خوری
  7. پیاز داغ: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  8. آب: ۶ لیوان
  9. زعفران دم کرده: یک قاشق چای‌خوری
  10. آبلیمو: یک دوم لیوان
  11. شکر: ۳ قاشق سوپ‌خوری
  12. روغن مایع برای سرخ کردن: ۲ قاشق سوپ خوری
  13. نمک و فلفل: به مقدار لازم
  14. شوید: چند برگ برای تزئین

طرز تهیه:

برای تهیه کوفته نخودچی در ابتدا گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، پیاز رنده شده، آب گرم، نیمی از زردچوبه، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و آنها را خوب ورز می‌دهیم. در تابه‌ای روغن را گرم کرده، از مواد به اندازه یک نارنگی بر می‌داریم، آن را مانند تخم مرغ شکل داده و سرخ می‌کنیم. در قابلمه‌ای پیاز داغ، بقیه زردچوبه و آب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا جوش آید. زعفران، کمی نمک، آبلیمو و شکر را همراه با کوفته‌های سرخ شده به آب در حال جوش اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا غذا کاملاً جا بیفتد. کوفته‌ها را در ظرفی مناسب می‌ریزیم و با برگ‌های شوید آن را تزئین می‌کنیم. توجه: ترشی و شیرینی این کوفته را طبق ذائقه خود اندازه کنید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *