پخت و پزکوبیدنی

طرز تهیه کوبیده سیب زمینی

طرز تهیه کوبیده سیب زمینی در طب سنتی

مزاج گرم و خشک تعداد نفر ۴
مفید برای کوبیده سیب زمینی  گرم و خشک، مفید برای افراد بلغمی، مقوی عمومی، تقویت جنس، ضد کلسترول، ضد سرطان، مفید برای دستگاه گوارش و دستگاه تنفس است.
مواد لازم
گردو : دو عدد
روغن کنجد : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
پیاز خرد شده : دو عدد بزرگ
پودر نعناع خشک : به میزان لازم
سیب زمینی : چهار عدد بزرگ
پودر آویشن : به میزان لازم
روش تهیه برای تهیه کوبیده سیب زمینی ابتدا سیب زمینی را بخار پز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم، سپس گردو نیم کوب شده و ادویه را افزوده و مدتی تفت می دهیم. سیب زمینی را درشت رنده کرده و به همراه نمک، فلفل، زنجبیل، پودر نعناع و پودر آویشن به مواد قبلی افزوده و هم می زنیم تا یکنواخت حرارت ببیند. بعد از چند دقیقه غذا حاضر است.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن