مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | گرم و خشک، مفید برای بلغمی مزاج ها، مقوی عمومی، تقویت امور جنسی، تقویت دستگاه گوارش | ||
مواد لازم | نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : دو عدد بزرگ سیب زمینی : پنج عدد بزرگ پودر آویشن یا پودر نعناع خشک : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه دوپیازه ابتدا سیب زمینی ها را بخارپز کرده و درشت رنده می کنیم.پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم. زمانی که پیاز تقریباً طلایی شد نمک، فلفل، زنجبیل و پودر نعناع خشک را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. سیب زمینی رنده شده را به پیاز افزوده و مدتی تفت می دهیم. بعد از چند دقیقه غذا حاضر است. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...