مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | گرم و خشک، مفید برای بلغمی مزاج ها، مقوی عمومی، تقویت امور جنسی، تقویت دستگاه گوارش | ||
مواد لازم | نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : دو عدد بزرگ سیب زمینی : پنج عدد بزرگ پودر آویشن یا پودر نعناع خشک : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه دوپیازه ابتدا سیب زمینی ها را بخارپز کرده و درشت رنده می کنیم.پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم. زمانی که پیاز تقریباً طلایی شد نمک، فلفل، زنجبیل و پودر نعناع خشک را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. سیب زمینی رنده شده را به پیاز افزوده و مدتی تفت می دهیم. بعد از چند دقیقه غذا حاضر است. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
10 خاصیت شربت عسل و انواع آن
فهرست محتوا پنهان فواید شربت عسل (آب ولرم+ عسل طبیعی) 1: تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش علائم آلرژی 2: کمک به کاهش وزن 3: تأمین انرژی مورد نیاز بدن 4: تقویت حافظه 5: رعایت بهداشت دهان و دندان (مبارزه...
انواع سالاد مجلسی (17 مدل سالاد مدیترانه ای)
سالاد ها در عین حال که به عنوان یک پیش غذا سرو می شوند و شناخته می شوند، دارای تنوع زیادی در اجزای تشکیل دهنده و طرز تهیه آن ها می باشند. برخی از این سالادها از لحاظ ارزش غذایی...