مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | گرم و خشک، مفید برای بلغمی مزاج ها، مقوی عمومی، تقویت امور جنسی، تقویت دستگاه گوارش | ||
مواد لازم | نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : دو عدد بزرگ سیب زمینی : پنج عدد بزرگ پودر آویشن یا پودر نعناع خشک : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه دوپیازه ابتدا سیب زمینی ها را بخارپز کرده و درشت رنده می کنیم.پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم. زمانی که پیاز تقریباً طلایی شد نمک، فلفل، زنجبیل و پودر نعناع خشک را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. سیب زمینی رنده شده را به پیاز افزوده و مدتی تفت می دهیم. بعد از چند دقیقه غذا حاضر است. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
