مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | معتدل ، تقویت عمومی—مقوی جنسی، مفید برای کبد، ضد کلسترول و چربی خون | ||
مواد لازم | روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ نخود : یک پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم لوبیا سفید : یک و یک دوم پیمانه برنج نیم کوب : سه قاشق غذاخوری سیب زمینی : یک عدد بزرگ جعفری و گشنیز خرد شده : یک پیمانه غوره : یک پیمانه | ||
روش تهیه | برای تهیه آبگوشت گیاهی با غوره ابتدا حبوبات را از قبل خیس کرده و با مقداری زردچوبه کاملا میپزیم. بلغور، برنج، سیب زمینی و سبزیجات را به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به نخود و لوبیا اضافه کرده و با حرارت ملایم می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده و به همراه غوره، ادویه و پودر زیره به بقیه مواد افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. آب غذا را کاملاً جدا کرده و بقیه مواد را می کوبیم. در صورت تمایل می توان مقداری سیب زمینی و حبوبات را در آب غذا بریزیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...