مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | گرم و خشک ،مفید برای بلغمی ها ، مقوی عمومی بدن و امور جنسی ، مفید برای کم خونی | ||
مواد لازم | گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم روغن کنجد : به میزان لازم بادمجان قلمی : هشت عدد پیاز : یک عدد بزرگ سیر : هشت عدد | ||
روش تهیه | برای تهیه میرزا قاسمی ابتدا بادمجان ها را با پوست روی اجاق گاز، یا روی ذغال کباب می کنیم. بادمجان باید در حدی کباب شود که پوستش نازک شود، سپس آن ها را داخل آب ریخته و به آرامی پوستش را جدا کرده و در نهایت آبکش میکنیم تا کاملاً بدون آب شوند. پوست گوجه را جدا کرده، آن را ریز خرد کرده یا رنده می کنیم. پیاز را با کمی روغن کنجد وزردچوبه تفت می دهیم. سیر را ریز خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم و مقداری تفت میدهیم. گوجه را همراه با نمک، فلفل و زنجبیل به پیاز و سیر افزوده و مدتی حرارت می دهیم تا گوجه پخته شود. بادمجانها را کمی کوبیده یا ساتوری کرده وبه بقیۀ مواد اضافه می کنیم و مدتی حرارت می دهیم تا غذا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...