پخت و پزکوبیدنی

طرز تهیه میرزا قاسمی

طرز تهیه میرزا قاسمی در طب سنتی

مزاج گرم و خشک تعداد نفر ۴
مفید برای گرم و خشک ،مفید برای بلغمی ها ، مقوی عمومی بدن و امور جنسی ، مفید برای کم خونی
مواد لازم
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
بادمجان قلمی : هشت عدد
پیاز : یک عدد بزرگ
سیر : هشت عدد
روش تهیه برای تهیه میرزا قاسمی ابتدا بادمجان ها را با پوست روی اجاق گاز، یا روی ذغال کباب می کنیم. بادمجان باید در حدی کباب شود که پوستش نازک شود، سپس آن ها را داخل آب ریخته و به آرامی پوستش را جدا کرده و در نهایت آبکش می‌کنیم تا کاملاً بدون آب شوند. پوست گوجه را جدا کرده، آن را ریز خرد کرده یا رنده می کنیم. پیاز را با کمی روغن کنجد وزردچوبه تفت می دهیم. سیر را ریز خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم و مقداری تفت می‌دهیم. گوجه را همراه با نمک، فلفل و زنجبیل به پیاز و سیر افزوده و مدتی حرارت می دهیم تا گوجه پخته شود. بادمجان‌ها را کمی کوبیده یا ساتوری کرده وبه بقیۀ مواد اضافه می کنیم و مدتی حرارت می دهیم تا غذا آماده شود.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن