مزاج | معتدل | تعداد نفر | |
مفید برای | نخود آب قارچ معتدل، تقویت عمومی، مقوی جنسی، مفید برای کبد، ضد کلسترول و چربی خون است. | ||
مواد لازم | گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ نخود : دو پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم بلغور گندم : یک قاشق غذاخوری برنج نیم کوب : یک قاشق غذاخوری سیب زمینی : یک عدد بزرگ قارچ : یک عدد بزرگ | ||
روش تهیه | برای تهیه نخود آب قارچ ابتدا نخود را از قبل خیس کرده، سپس با آب و کمی زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت نخود گذشت برنج، بلغور و سیب زمینی را به آن افزوده و کمی حرارت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه، ادویه و پودر زیره تفت می دهیم. گوجه ها را با مقداری آب در مخلوط کن میریزیم تا نرم شود و همراه نمک ، فلفل و زنجبیل به پیاز اضافه می کنیم و کمی حرارت می دهیم تا گوجه قوام پیدا کند، سپس آن را به بقیه مواد اضافه می کنیم. قارچ را در اندازه های 1 تا 2 سانتی خرد کرده و چند دقیقه قبل از پخت کامل به غذا اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
