مزاج | معتدل | تعداد نفر | |
مفید برای | نخود آب قارچ معتدل، تقویت عمومی، مقوی جنسی، مفید برای کبد، ضد کلسترول و چربی خون است. | ||
مواد لازم | گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ نخود : دو پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم بلغور گندم : یک قاشق غذاخوری برنج نیم کوب : یک قاشق غذاخوری سیب زمینی : یک عدد بزرگ قارچ : یک عدد بزرگ | ||
روش تهیه | برای تهیه نخود آب قارچ ابتدا نخود را از قبل خیس کرده، سپس با آب و کمی زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت نخود گذشت برنج، بلغور و سیب زمینی را به آن افزوده و کمی حرارت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه، ادویه و پودر زیره تفت می دهیم. گوجه ها را با مقداری آب در مخلوط کن میریزیم تا نرم شود و همراه نمک ، فلفل و زنجبیل به پیاز اضافه می کنیم و کمی حرارت می دهیم تا گوجه قوام پیدا کند، سپس آن را به بقیه مواد اضافه می کنیم. قارچ را در اندازه های 1 تا 2 سانتی خرد کرده و چند دقیقه قبل از پخت کامل به غذا اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...