مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | خون ساز | ||
مواد لازم | خرما : 14 عدد زعفران آب شده : به میزان لازم روغن کنجد : به میزان لازم ماش : یک و یک دوم پیمانه برنج : سه پیمانه نمک، زردچوبه، دارچین : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه پلو ماش و خرما ابتدا برنج و ماش را از قبل خیس می کنیم. خرما را از هسته جدا می کنیم و در صورت تمایل خرما را همراه با کمی روغن کنجد تفت می دهیم. ماش را با آب و کمی زردچوبه، نمک و دارچین می پزیم. برای دمپخت کردن برنج به ازای هر پیمانه برنج و ماش یک و نیم پیمانه آب برمی داریم و داخل قابلمه می ریزیم. زمانی که آب جوش آمد برنج، نمک و روغن را به آن اضافه کرده و با حرارت ملایم می پزیم تا کم آب شود، ماش را به برنج افزوده و با هم مخلوط می کنیم. خرما را موقع دم کردن برنج، وسط آن قرار داده و زعفران آب شده را به برنج اضافه می کنیم و اجازه می دهیم پلو با حرارت ملایم آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...