مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | گرم و خشک مفید برای لطافت پوست ، کلیه ودستگاه گوارش ، مفید برای مزاج های بلغمی | ||
مواد لازم | برنج نیم کوب : یک دوم پیمانه روغن کنجد : به میزان لازم کلم قمری : یک عدد بزرگ نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم ماش : یک و یک دوم پیمانه پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ تره، جعفری، شوید : 500 گرم مرزه، ترخون خشک : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه کوبیده ماش و قمری ابتدا ماش و برنج را از قبل خیس می کنیم. سبزیجات را به شکل تکه های بزرگ خرد می کنیم. کلم قمری را درشت خرد می کنیم. ماش، برنج، سبزیجات و کلم قمری را با آب و مقداری نمک، زردچوبه، فلفل و زنجبیل می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس مرزه، ترخون و ادویه را نیز افزوده و مجدداً کمی تفت می دهیم. پیاز را به مواد قبلی افزوده و اجازه میدهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. وقتی که غذا کاملاً پخته و آبش تمام شد، آن را می کوبیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...