مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | معتدل ، تقویت عمومی ، مقوی امور جنسی ، مفید برای کبد ، ضد چربی و کلسترول خون | ||
مواد لازم | هویج : یک عدد متوسط روغن کنجد : به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ کدو خورشتی : یک عدد بزرگ سیب زمینی : دو عدد بزرگ قارچ : پنج عدد بزرگ کرفس خرد شده : دو پیمانه | ||
روش تهیه | برای تهیه خوراک قارچ و کرفس ابتدا کرفس ها را به صورت حلقه ای خرد کرده و آن را بخارپز یا آب پز می کنیم . هویج و کدوها را در اندازه های 2 سانتی ، سیب زمینی را به صورت خلال های 2 سانتی و قارچ را 3 سانتی خرد می کنیم . پیاز را با روغن کنجد ، کمی زردچوبه وا دویه تفت داده ، سپس هویج را افزوده و کمی تفت می دهیم سیب زمینی و کدو را به مواد قبلی ا فزوده و مدتی تفت می دهیم . در پایان ، کرفس و قارچ را همراه نمک ، فلفل و زنجبیل به کل مواد اضافه کرده و حرارت می دهیم . مقداری آب گرم به خوراک ا فزوده وا جازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...