پخت و پزخورش

طرز تهیه خورش بامیه با لپه

طرز تهیه خورش بامیه با لپه در طب سنتی

مزاجگرم و ترتعداد نفر۴
مفید برایگرم و تر ، ملیّن ، مفید برای معده ، روده و کبد ، مفید برای مزاج های سوداوی ، مفید برای فصل زمستان
مواد لازم
لپه : یک پیمانه
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
سیب زمینی : یک عدد کوچک
بامیه : ۴۰ عدد
نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه خورشتی : به میزان لازم
روش تهیهبرای تهیه خورش بامیه با لپه ابتدا لپه را از قبل خیس کرده ، سپس با آب و مقداری زردچوبه می پزیم تا بدون آب شود . بامیه را مدتی در آب نمک خیس کرده سپس آن را آبکش می کنیم . پیاز را با روغان کنحد و مقداری زردچوبه تفت داده ، سپس سیب زمینی را نگینی خرد کرده و به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم . بامیه را به همراه ادویۀ خورشتی به مواد قبلی افزوده و کمی تفت می دهیم . گوجه فرنگی را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته و به همراه نمک و فلفل به مواد تفت داده شده اضافه کرده و مدتی می پزیم . هنگامی که آب گوجه قوام پیدا کرد ، لپه را نیز به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود .
منبع۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن