مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | سالاد الویه مناسب بهار، پاییز و زمستان، تقویت قلب، ضد دیابت، تقویت بینایی است. | ||
مواد لازم | هویج : یک عدد بزرگ سیب زمینی : سه عدد بزرگ فلفل دلمه ای : یک عدد کوچک ذرت : یک و یک دوم پیمانه نخود سبز : دو پیمانه آب لیموترش تازه : یک دوم پیمانه روغن زیتون : سه قاشق غذاخوری نان باگت سبوس دار : سه عدد خیارشور : 12 عدد نمک، فلفل، زنجبیل، آویشن، نعناع خشک : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه سالاد الویه ، سیب زمینی را بخارپز کرده، سپس پوست آن را گرفته و درشت رنده می کنیم. لیموترش، روغن زیتون، نمک، فلفل، زنجبیل، آویشن و نعناع خشک را در ظرفی جدا با هم مخلوط کرده تا به شکل سس درآید و به سیب زمینی اضافه میکنیم. نخود سبز و ذرت را بخارپز می کنیم. هویج خام و خیارشور را درشت رنده میکنیم. فلفل دلمه ای را نگینی ریز خود می کنیم. مواد آماده شده را به سیب زمینی افزوده و کاملاً با هم مخلوط می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...