پخت و پزسالاد

طرز تهیه سالاد الویه

طرز تهیه سالاد الویه در طب سنتی

مزاج معتدل تعداد نفر ۴
مفید برای سالاد الویه  مناسب بهار، پاییز و زمستان، تقویت قلب، ضد دیابت، تقویت بینایی است.
مواد لازم
هویج : یک عدد بزرگ
سیب زمینی : سه عدد بزرگ
فلفل دلمه ای : یک عدد کوچک
ذرت : یک و یک دوم پیمانه
نخود سبز : دو پیمانه
آب لیموترش تازه : یک دوم پیمانه
روغن زیتون : سه قاشق غذاخوری
نان باگت سبوس دار : سه عدد
خیارشور : ۱۲ عدد
نمک، فلفل، زنجبیل، آویشن، نعناع خشک : به میزان لازم
روش تهیه برای تهیه سالاد الویه ، سیب زمینی را بخارپز کرده، سپس پوست آن را گرفته و درشت رنده می کنیم. لیموترش، روغن زیتون، نمک، فلفل، زنجبیل، آویشن و نعناع خشک را در ظرفی جدا با هم مخلوط کرده تا به شکل سس درآید و به سیب زمینی اضافه می‌کنیم. نخود سبز و ذرت را بخارپز می کنیم. هویج خام و خیارشور را درشت رنده می‌کنیم. فلفل دلمه ای را نگینی ریز خود می کنیم. مواد آماده شده را به سیب زمینی افزوده و کاملاً با هم مخلوط می کنیم.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *