مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | سالاد الویه مناسب بهار، پاییز و زمستان، تقویت قلب، ضد دیابت، تقویت بینایی است. | ||
مواد لازم | هویج : یک عدد بزرگ سیب زمینی : سه عدد بزرگ فلفل دلمه ای : یک عدد کوچک ذرت : یک و یک دوم پیمانه نخود سبز : دو پیمانه آب لیموترش تازه : یک دوم پیمانه روغن زیتون : سه قاشق غذاخوری نان باگت سبوس دار : سه عدد خیارشور : 12 عدد نمک، فلفل، زنجبیل، آویشن، نعناع خشک : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه سالاد الویه ، سیب زمینی را بخارپز کرده، سپس پوست آن را گرفته و درشت رنده می کنیم. لیموترش، روغن زیتون، نمک، فلفل، زنجبیل، آویشن و نعناع خشک را در ظرفی جدا با هم مخلوط کرده تا به شکل سس درآید و به سیب زمینی اضافه میکنیم. نخود سبز و ذرت را بخارپز می کنیم. هویج خام و خیارشور را درشت رنده میکنیم. فلفل دلمه ای را نگینی ریز خود می کنیم. مواد آماده شده را به سیب زمینی افزوده و کاملاً با هم مخلوط می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...