مزاج | معتدل | تعداد نفر | ۴ |
مفید برای | سالاد الویه مناسب بهار، پاییز و زمستان، تقویت قلب، ضد دیابت، تقویت بینایی است. | ||
مواد لازم |
هویج : یک عدد بزرگ
سیب زمینی : سه عدد بزرگ
فلفل دلمه ای : یک عدد کوچک
ذرت : یک و یک دوم پیمانه
نخود سبز : دو پیمانه
آب لیموترش تازه : یک دوم پیمانه
روغن زیتون : سه قاشق غذاخوری
نان باگت سبوس دار : سه عدد
خیارشور : ۱۲ عدد
نمک، فلفل، زنجبیل، آویشن، نعناع خشک : به میزان لازم |
||
روش تهیه | برای تهیه سالاد الویه ، سیب زمینی را بخارپز کرده، سپس پوست آن را گرفته و درشت رنده می کنیم. لیموترش، روغن زیتون، نمک، فلفل، زنجبیل، آویشن و نعناع خشک را در ظرفی جدا با هم مخلوط کرده تا به شکل سس درآید و به سیب زمینی اضافه میکنیم. نخود سبز و ذرت را بخارپز می کنیم. هویج خام و خیارشور را درشت رنده میکنیم. فلفل دلمه ای را نگینی ریز خود می کنیم. مواد آماده شده را به سیب زمینی افزوده و کاملاً با هم مخلوط می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
