مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | سالاد الویه مناسب بهار، پاییز و زمستان، تقویت قلب، ضد دیابت، تقویت بینایی است. | ||
مواد لازم | هویج : یک عدد بزرگ سیب زمینی : سه عدد بزرگ فلفل دلمه ای : یک عدد کوچک ذرت : یک و یک دوم پیمانه نخود سبز : دو پیمانه آب لیموترش تازه : یک دوم پیمانه روغن زیتون : سه قاشق غذاخوری نان باگت سبوس دار : سه عدد خیارشور : 12 عدد نمک، فلفل، زنجبیل، آویشن، نعناع خشک : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه سالاد الویه ، سیب زمینی را بخارپز کرده، سپس پوست آن را گرفته و درشت رنده می کنیم. لیموترش، روغن زیتون، نمک، فلفل، زنجبیل، آویشن و نعناع خشک را در ظرفی جدا با هم مخلوط کرده تا به شکل سس درآید و به سیب زمینی اضافه میکنیم. نخود سبز و ذرت را بخارپز می کنیم. هویج خام و خیارشور را درشت رنده میکنیم. فلفل دلمه ای را نگینی ریز خود می کنیم. مواد آماده شده را به سیب زمینی افزوده و کاملاً با هم مخلوط می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
