خواص
- گرم و تر
- مناسب برای سوداوی مزاج ها در فصل زمستان
- مفید برای استخوان ها و پوست،
- مفید برای تقویت عمومی و تقویت امور جنسی،
- ضد چربی و کلسترول خون،
- مفید برای قلب و کبد
مواد لازم
- زعفران آب شده : به میزان لازم
- آب : شش پیمانه
- ماش : یک دوم پیمانه
- پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
- شوید خشک : به میزان لازم
- برنج : دو و یک دوم پیمانه
- روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم
- نمک، زردچوبه، زنجبیل : به میزان لازم
- کنجد سفید : سه چهارم پیمانه
- باقلا سبز یا زرد : یک پیمانه
- زرشک : چهار قاشق غذاخوری
دستور پخت
- برنج را از قبل خیس می کنیم.
- باقلا را با کمی نمک می پزیم.
- برنج را همراه با نمک، کمی روغن و مقدار آب ذکر شده در بالا می پزیم.
- وقتی آب برنج تقریباً تمام شد، باقلا، شوید و کمی زردچوبه به آن افزوده و اجازه می دهیم پلو با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
- قبل از دم کردن غذا می توانیم مقداری زعفران آب شده به آن اضافه کنیم.
منبع
۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی