فهرست محتوا پنهان
مزاج
گرم و خشک
مواد لازم برای 4 نفر
- پودر پسته : یک قاشق مرباخوری
- هل ساییده : یک دوم قاشق چای خوری
- وانیل : یک دوم قاشق چای خوری
- آرد سبوس دار یا معمولی : دو قاشق مرباخوری
- شکر قهوه ای : یک پیمانه
- پودر گردو : 150 گرم
- روغن زیتون : یک قاشق مرباخوری
- تخم مرغ : سه عدد
طرز تهیه
- ابتدا زرده تخممرغها را با شکر آسیاب شده حدود 10 دقیقه خوب بزنید.
- سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
- پس از آن یک قاشق آرد و در آخر هم گردوهای خردشده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید.
- داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی مناسبی که به هم نچسبند گرد گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید.
- پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کنید.
منبع
۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی