مواد لازم:
- بادام ۱ پیمانه
- پودر قند نصف پیمانه تا یک پیمانه
- پودر هل نصف قاشق چایخوری
- گلاب ۱ تا یک و نیم قاشق چایخوری
- شکر درشت یا تخم خرفه به مقدار لازم برای غلطاندن توت در آن
- خلال پسته به مقدار لازم برای فرو کردن در قسمت بالای توت
- رنگ خوراکی چند قطره
طرز تهیه:
برای تهیه شیرینی توت در ابتدا پودر قند و بادام چرخ کرده (میکسرشده) و پودر هل را مخلوط کنید. گلاب را کمکم داخل کرده تا خمیری به دست آید که قابل شکل گیری باشد. تکههایی از خمیر بگیرید و کف دست تان مانند توت شکل دهید سپس در شکر یا تخم خرفه بغلطانید و خلال پستهای در سر آن وارد کنید، میتوانید نصف مایه را سفید و نصف آن را با اضافه کردن یکی دو قطره رنگ قرمز خوراکی رنگی کنید. توت را در ظرف در بسته نگهداری کنید تا خشک نشود.