مواد لازم:
- گوشت راسته پاک کرده ۵۰۰= گرم
- فلفل دلمهای= ۲ عدد
- پیاز= ۴ عدد
- پیاز رنده کرده =۱ قاشق
- گوجه فرنگی= ۸ عدد
- ماست= ۲/۱ پیمانه
- آب ۲ عدد لیمو
- زعفران =۱ قاشق مربا خوری
- روغن= ۴ قاشق
- نمک و فلفل
طرز تهیه:
برای تهیه شیشلیک شاندیز باید از گوشت راسته یا فیله گوساله یا گوسفند استفاده نمود. نکته قابل توجه برای کباب خوب انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد (بوسیله گردوهای مخصوص نرمکننده گوشت نیز میتوان گوشت را ترد و نرم نمود) ولی بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل ۲۴ ساعت قبل آماده و نرم نمود. انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود. گوشت را تقریبﺃ بقطر دو سانتیمتر میبریم و شکل آن نیز لا زم نیست منظم باشد سپس پیاز را نرم رنده میکنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و میگذاریم لا اقل یکشب بماند بعد گوشتها را به سیخ کشیده و کمی روی آنرا میکوبیم باید بین هردو یا سه قطعه کوچک دنبه به سیخ کشید و موقع طبخ حرارت باید کمی ملایم باشد.