فهرست محتوا پنهان
خواص
- گرم و تر
- نشاط آور
مواد لازم برای 4 نفر
- برنج نیم کوب : یک پیمانه
- خلال بادام : یک دوم پیمانه
- خلال پسته : به میزان لازم
- گلاب : یک چهارم پیمانه
- شکر قهوه ای : دو پیمانه
- پودر هل : به میزان لازم
- پودر دارچین : به میزان لازم
- زعفران آب شده : به میزان لازم
- روغن : یک قاشق غذاخوری
دستور پخت
- برنج را از شب قبل خیس کرده سپس با مقدار آب لازم به مدت 2 ساعت می پزیم.
- زمانی که برنج کاملاً پخته شد شکر را به همراه خلال بادام به آن اضافه می کنیم.
- پس از 30 دقیقه شکر کمی آب می اندازد زمانی که غلظت و شیرینی شکر با برنج مشخص شد، زعفران و روغن را اضافه می کنیم.
- وقتی برنج کاملاً لعاب داد، گلاب یا هل را اضافه کرده و شعله گاز را خاموش می کنیم و درب ظرف را می گذاریم.
منبع
۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی