پخت و پزدسر

دستور پخت شله زرد

شله زرد ماه رمضان را لذیذتر از همیشه درست کنید

خواص

  • گرم و تر
  • نشاط آور

مواد لازم برای ۴ نفر

  • برنج نیم کوب : یک پیمانه
  • خلال بادام : یک دوم پیمانه
  • خلال پسته : به میزان لازم
  • گلاب : یک چهارم پیمانه
  • شکر قهوه ای : دو پیمانه
  • پودر هل : به میزان لازم
  • پودر دارچین : به میزان لازم
  • زعفران آب شده : به میزان لازم
  • روغن : یک قاشق غذاخوری

دستور پخت

  1. برنج را از شب قبل خیس کرده سپس با مقدار آب لازم به مدت ۲ ساعت می پزیم.
  2. زمانی که برنج کاملاً پخته شد شکر را به همراه خلال بادام به آن اضافه می کنیم.
  3. پس از ۳۰ دقیقه شکر کمی آب می اندازد زمانی که غلظت و شیرینی شکر با برنج مشخص شد، زعفران و روغن را اضافه می کنیم.
  4. وقتی برنج کاملاً لعاب داد، گلاب یا هل را اضافه کرده و شعله گاز را خاموش می کنیم و درب ظرف را می گذاریم.

منبع

۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن