مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | خورش کدوی معتدل به سمت سردی، مفید برای چربی خون و کبد است. | ||
مواد لازم | گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ آبغوره : به میزان لازم کدو : دو عدد بزرگ قارچ : چهار عدد بزرگ بادمجان : یک عدد بزرگ نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه خورش کدوی مخصوص ابتدا کدو و بادمجان ها را به برش های 3 سانتی خرد می کنیم. قارچ را ورقه ورقه می کنیم. گوجه را پوست کنده و ریز خرد می کنیم. کدو و بادمجان را جدا با کمی روغن تفت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، قارچ را به آن اضافه کرده و مدتی همراه با ادویه تفت می دهیم، سپس تمام مواد آماده شده را به همراه گوجه، غوره، نمک، فلفل و زنجبیل مخلوط کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...