پخت و پزترشی

طرز تهیه ترشی شپله (ترشی کبر)

طرز تهیه ترشی شپله (هندوانه ابوجهل) در طب سنتی

مواد لازم:

شپله

نمک

آب جوشیده

طرز تهیه:

برای تهیه ترشی شپله در ابتدا شپله را بشویید و سر و دم آن را طوری که صدمه به خودش نزنید جدا کنید و در آب جوشیده سرد شده با مقداری نمک به مدت ۵ تا ۶ روز قرار دهید و در طی این چند روز چندین مرتبه آب نمک آن را تعویض کنید. پس از اینکه این چند روز را پشت سر گذاشت شپله را ازآب نمک خارج کرده و در آب ریخته و یکی دوبار می جوشانیم و مجددا صاف می کنیم مواظب باشید که شپله ها له نشوند سپس در سبد ریخته تا آب اضافیش خارج شود و تلخی آن برود. چون شپله در حالت عادی بسیار تلخ می باشد به هندوانه ابوجهل مشهور است و برای همین این مدت برای تهیه آن به طول می انجامد بعد از اینکه حسابی آب شپله ها خارج شد و سرد شدند آنها را درون شیشه ریخته و روی آن مقداری سرکه و نمک ریخته و در جای خنک قرار دهید. به هیچ عنوان عطر این ترشی با هیچ ترشی قابل قیاس نمی باشد.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *