پخت و پزترشی

طرز تهیه ترشی سیر

طرز تهیه ترشی سیر در طب سنتی

مواد لازم:

  1. سیر
  2. سرکه
  3. نمک
  4. فلفل سیاه
  5. سبزی معطر ( ترخون )

طرز تهیه:

برای تهیه ترشی سیر در ابتدا سیرها را چند ساعت در اب خیس کنید تا پوست ان راحت کنده شود ، پس از اینکه پوست سیرها را کندید بشوئید و بگذارید خشک شوند. سیرهای تمیز را درون شیشه ای مناسب بریزید سپس دانه های فلفل ، سبزی معطر و کمی نمک را روی سیرها بریزید ، در انتها نیز سرکه اضافه کنید تا روی سیرها را بپوشاند. شیشه سیر ترشی اماده را در جای مناسبی قرار دهید ، برای مصرف سیر ترشی ۱ سال زمان لازم است ، اگر سیر ترشی ۷ سال بماند خاصیت دارویی زیادی پیدا میکند. میتوانید از انواع سرکه ها مانند سرکه انگور یا سرکه سیب برای تهیه سیر ترشی استفاده نمائید ، اگر میخواهید سیر ترشی شما زودتر برسد ان را در افتاب قرار دهید. میتوانید سیرها را با پوست ترشی کنید ، برا این منظور پوست ضخیم روی سیر را بگیرید و درون سرکه قرار دهید ، در اینصورت نیازی به استفاده از فلفل نمیباشد.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: