“زایمان طبیعی” یک اصطلاح است که اغلب به زایمان واژینال بدون دارو با حداقل مداخلات اشاره دارد. این نوع زایمان برای همه مناسب نیست، اما کنار گذاشتن داروها ممکن است مزایایی برای افراد باردار داشته باشد.
همچنین برای کسانی که بدون دارو یا بیهوشی زایمان می کنند، بهبودی می تواند راحت تر باشد. «این مادران سریعتر بیدار میشوند، احساس بهتری دارند و اغلب دچار پارگی و تورم کمتری میشوند. دکتری توضیح میدهد که زنانی که داروها را حذف میکنند بهطور غریزی فشار میآورند، نه وقتی به آنها میگویند تلاش کنند، که به معنای فشار کمتر و پاره کردن کمتر است. دلایل دیگری که مادرانی که زایمانهای بدون دارو انجام میدهند سالمتر میمانند: آنها معمولاً به تجهیزاتی برای بیرون آوردن نوزاد نیاز ندارند و معاینه واژینال میشوند تا ببینند زایمان تا چه حد پیشرفت کرده است.
زایمان بدون دارو برای حدود 85 درصد از زنان باردار یک هدف کاملا قابل دستیابی و معقول است. 15 درصد دیگر دارای عوارض سلامتی هستند که آنها را در گروه پرخطر قرار می دهد و برای ایمن تر کردن زایمان برای مادر یا نوزاد به مداخلات خاصی (مانند سزارین) نیاز دارند.
اگر میخواهید زایمانی بدون دارو داشته باشید، از این نکات «زایمان طبیعی» از متخصصان استفاده کنید. اکثر نکات برای زایمان های “طبیعی” در خانه و زایمان های “طبیعی” در بیمارستان کار می کنند. این استراتژی ها می توانند به شما کمک کنند تا زمانی که متخصص بیهوشی بیاید آرام تر و راحت تر بمانید.
زایمان راحت در اسلام با قوانین و توصیههایی همراه است که در این مقاله به آنها میپردازیم.
زایمان طبیعی؛ فرآیندی فیزیولوژیکی برای تولد نوزاد
زایمان طبیعی قدیمیترین روش تولد نوزاد است که اغلب زنان باردار، به خاطر درد جسمانی که برای آنها به دنبال دارد، عمل جراحی سزارین را به این نوع زایمان ترجیح میدهند.
اما ناگفته نماند که زایمان طبیعی به دلیل عوارض محدود، اثر مطلوب در بهبودی سریع مادران و روند بهتر رشد نوزادان و سلامت آنها، نسبت به عمل سزارین برتری دارد.
بنابراین ما در این پست، به منظور آگاهی و شناخت دقیق شما نسبت به دردهای زمان زایمان و همچنین آگاهی از روند زایمان طبیعی، از توصیههای مهم زایمان راحت در اسلام بهره گرفتهایم که به شما کمک میکند تا آمادگی بیشتری برای زایمان طبیعی داشته باشید. جلو انداختن زایمان طبیعی در طب سنتی با مواردی میسر است که در این مقاله به آنها میپردازیم.
توصیههای طب سنتی برای هفته آخر بارداری و زمان زایمان طبیعی
- مراقب باشید یبوست نداشته باشید. برای این منظور روغن بادام شیرین را ناشتا و اگر مشکلی ندارید روغن زیتون تصفیه شده را با غذا مصرف کنید.
- مواد غذایی ترش مزه و قابض مانند سرکه، لواشک، دوغ ترش و … مصرف نکنید.
- غذاهای مقوی ولی سبک و زودهضم مانند ماءاللحم و زرده تخم مرغ نیم پز مصرف کنید.
- از غذاهای سنگین مانند ماکارونی و غذاهای کم کیفیت مانند فست فود پرهیز کنید.
- حلواهای خوب درسته شده با روغن بادام شیرین ملین و برای شما مقوی است.
- از مشغول کردن ذهن به امور کم اهمیت پرهیز کنید.
- محل زندگی و بدن خود، خصوصاً پاها را کاملاً پوشانده و گرم نگه دارید.
- تا قبل لحظات شروع درد زایمان از بوی خوش که مطلوب طبعتان باشد استفاده کنید.
- با شروع درد زایمان عطر استعمال نکنید.
- توصیه میشود خانمها در زمان درد زایمان راه بروند و اگر ضعف داشته باشند دو نفر در طرفین دستهای مادر را بگیرند و در راه رفتن به او کمک کنند.
- شیر، حبوبات، آب سرد، میوه زیاد و سایر مواد غذایی نفاخ نباید مصرف شوند. این مواد علاوه بر ایجاد کنید رطوبت معده و نفخ بعد از زایمان باعث سردرد و سوءهضم میشوند.
- پیادهروی، حمام معتدل و روغن مالی کمر با روغن کنجد بعد از حمام نیز توصیه میشود.
- از هفته آخر بارداری تا زمان زایمان، هر روز با آب گرم استحمام کنید.
- از هفته آخر بارداری، هر روز پیادهروی کنید و هر روز مدت کوتاهی در منزل چهار دست و پا بروید.
- حمام کردن نباید طوری باشد که باعث خستگی شود بلکه برعکس باید نشاط آور باشد.
- مصرف لعاب بذرهای ملین مانند بذر کتان، به دانه، تخم شربتی و … صبح روز زایمان مناسب است.
- در زمان زایمان اگر ممکن بود بوهای خوش در نزدیکی مهبل طوری که به مشام مادر نرسد استفاده شود.
مطالب مرتبط: