دستور پخت سوپ شلغم
مواد لازم
- شلغم: ۵۰۰ گرم
- جو پوست کنده: ۱پیمانه
- جعفری و اسفناج پاک شده: ۲۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد
- پونه کوهی: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۵ تا ۷ قاشق غذاخوری
- هویج: ۲ عدد
- نمک و زردچوبه: به میزان لازم
- لیمو ترش تازه: به میزان لازم
طرز تهیه
- ابتدا جو را پاک کرده و به همراه چند لیوان آب روی حرارت میگذاریم تا بجوشد.
- سپس پیاز خلال شده و هویج رنده شده را به آن اضافه می کنیم.
- پس از چند جوش خوردن سبزی ها، پونه کوهی و شلغم هایی که به صورت درشت رنده شده به همراه نمک و زردچوبه و روغن زیتون به سوپ بیفزایید.
دستور پخت آش شلغم
مناسب برای کودکان بالای 7 ماه
خواص آش شلغم
- تقویت کننده قوای عمومی بدن
- ضد سرماخوردگی
- اشتهاآور
- مفید برای رشد و نمو استخوانها
مواد لازم
- شلغم: یک عدد متوسط
- برنج ایرانی نیم دانه یا برنج قهوه ای: یک قاشق غذاخوری
- بلغور گندم(دلخواه): یک قاشق چایخوری
- نخود: 5 تا 10 عدد
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نمک دریا: نوک قاشق چایخوری
- آب: به مقدار لازم
- روغن حیوانی: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
نخود و برنج و بلغور را از قبل یک ساعت خیس می کنیم، سپس همه ی مواد را با هم داخل قابلمه مسی ریخته می گذاریم تا خوب بپزد و برنجها شکافته شود. می توان شلغم را خورد کرده بریزید و هنگامی که پخت با گوشت کوب بکوبید.