پخت و پزسوپ و آش

دستور پخت آش شلغم و سوپ شلغم

با دستور پخت آش شلغم و سوپ شلغم آشنا شوید

دستور پخت سوپ شلغم

مواد لازم

  • شلغم: ۵۰۰ گرم
  • جو پوست کنده: ۱پیمانه
  • جعفری و اسفناج پاک شده: ۲۰۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • پونه کوهی: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۵ تا ۷ قاشق غذاخوری
  • هویج: ۲ عدد
  • نمک و زردچوبه: به میزان لازم
  • لیمو ترش تازه: به میزان لازم

طرز تهیه

  1. ابتدا جو را پاک کرده و به همراه چند لیوان آب روی حرارت میگذاریم تا بجوشد.
  2. سپس پیاز خلال شده و هویج رنده شده را به آن اضافه می کنیم.
  3. پس از چند جوش خوردن سبزی ها، پونه کوهی و شلغم هایی که به صورت درشت رنده شده به همراه نمک و زردچوبه و روغن زیتون به سوپ بیفزایید.

دستور پخت آش شلغم

مناسب برای کودکان بالای ۷ ماه

خواص آش شلغم

  • تقویت کننده قوای عمومی بدن
  • ضد سرماخوردگی
  • اشتهاآور
  • مفید برای رشد و نمو استخوانها

مواد لازم

  • شلغم: یک عدد متوسط
  • برنج ایرانی نیم دانه یا برنج قهوه ای: یک قاشق غذاخوری
  • بلغور گندم(دلخواه): یک قاشق چایخوری
  • نخود: ۵ تا ۱۰ عدد
  • زردچوبه:  نصف قاشق چایخوری
  • نمک دریا: نوک قاشق چایخوری
  • آب: به مقدار لازم
  • روغن حیوانی: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

نخود و برنج و بلغور را از قبل یک ساعت خیس می کنیم، سپس همه ی مواد را با هم داخل قابلمه مسی ریخته می گذاریم تا خوب بپزد و برنجها شکافته شود. می توان شلغم را خورد کرده بریزید و هنگامی که پخت با گوشت کوب بکوبید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن