مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | گرم و تر ، خون ساز ، تقویت عمومی بدن ، ضد کلسترول ، تقویت امور جنسی | ||
مواد لازم | روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ پودر لیمو عمانی : به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم تره، جعفری، شنبلیله (اسفناج یا برگ چغندر) خرد شده : 750 گرم لوبیا عروس : سه چهارم پیمانه شنبلیله خشک : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه قرمه سبزی با لوبیا عروس ابتبتدا لوبیا راخیس کرده ، سپس آن را می پزیم . سبزی را با مقداری روغن کنجد تفت داده ، سپس مقداری شنبلیله خشک به آن افزوده و مجدداً تفت می دهیم . پیاز را با کمی روغن کنجد و زردچوبه تفت می دهیم ، سپس سبزی ت فت داده شده ، لوبیا ، نمک ، فلفل ، زنجبیل و ادویه را به آن افزوده و با مقدار آب مناسب با حرارت ملایم می پزیم تا غذا آماده شود . چند دقیقه قبل از صرف خورش مقداری پودر لیمو به آن اضافه می کنیم . | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...