مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | معتدل ، تقویت عمومی—مقوی جنسی، مفید برای کبد، ضد کلسترول و چربی خون | ||
مواد لازم | روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ نخود : یک پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم لوبیا سفید : یک و یک دوم پیمانه برنج نیم کوب : سه قاشق غذاخوری سیب زمینی : یک عدد بزرگ جعفری و گشنیز خرد شده : یک پیمانه غوره : یک پیمانه | ||
روش تهیه | برای تهیه آبگوشت گیاهی با غوره ابتدا حبوبات را از قبل خیس کرده و با مقداری زردچوبه کاملا میپزیم. بلغور، برنج، سیب زمینی و سبزیجات را به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به نخود و لوبیا اضافه کرده و با حرارت ملایم می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده و به همراه غوره، ادویه و پودر زیره به بقیه مواد افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. آب غذا را کاملاً جدا کرده و بقیه مواد را می کوبیم. در صورت تمایل می توان مقداری سیب زمینی و حبوبات را در آب غذا بریزیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...