مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | خورش قرمه سبزی با گردو خون ساز، مقوی عمومی، ضد کلسترول است. | ||
مواد لازم | گردو : 12 عدد روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ شنبلیله خشک : دو قاشق غذاخوری لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی : سه چهارم پیمانه لیمو عمانی : دو عدد نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه خورش قرمه سبزی با گردو ابتدا لوبیا را از قبل خیس می کنیم و با مقداری آب و زردچوبه می پزیم. سبزی خرد شده را با روغن کنجد مدتی تفت می دهیم، سپس شنبلیله خشک را به آن اضافه کرده و مدتی تفت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم، سپس گردوی کوبیده شده را به آن افزوده و مدتی حرارت می دهیم. تمام مواد آماده شده را با هم مخلوط کرده و با مقدار آب مناسب اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. مدتی قبل از پخت کامل خورش می توانیم پودر لیمو عمانی را به آن اضافه کنیم. اگر از لیمو عمانی استفاده می کنید، باید همراه بقیۀ مواد پخته شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...