مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | حلیم گندم عسلی معتدل، ملیّن، مقوی عمومی، تقویت کننده امور جنسی است. | ||
مواد لازم | عسل : به میزان لازم لوبیا سفید : یک دوم پیمانه دارچین : به میزان لازم گندم پوست کنده : دو پیمانه کره یا روغن حیوانی : به میزان لازم شیر : دو پیمانه | ||
روش تهیه | برای تهیه حلیم گندم عسلی ابتدا گندم و لوبیا را از قبل خیس می کنیم و آن ها را جدا با مقداری آب می پزیم. زمانی که لوبیا پخته شد آن را به گندم اضافه می کنیم و مدتی آن ها را با هم میپزیم. سپس شیر را اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته شود و مرتباً آن را هم می زنیم تا ته نگیرد. کره یا روغن حیوانی را همراه دارچین به هلیم افزوده و زمانی که مواد ما خوب پخته شد و جا افتاد آن را در مخلوط کن ریخته تا نرم شود. هلیم نباید زیاد شل یا سفت باشد. باید غلظت مطلوبی داشته باشد. وقتی که حلیم آماده شد، می توانیم عسل را به آن اضافه کنیم. پودر دارچین را نیز می توان موقع صرف غذا استفاده کرد. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...