مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | معتدل، تقویت عمومی، مقوی جنسی، مفید برای کبد، ضد کلسترول و چربی خون | ||
مواد لازم | روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ نخود : یک دوم پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم لوبیا سفید : یک پیمانه بلغور گندم : چهار قاشق غذاخوری برنج نیم کوب : چهار قاشق غذاخوری سیب زمینی : یک عدد بزرگ لیمو ترش یا لیمو عمانی : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه آبگوشت گیاهی زمستانه حبوبات را از قبل خیس کرده و با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم. برنج، بلغور و سیب زمینی را به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به حبوبات افزوده و مدتی با هم می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه، ادویه و پودر زیره تفت داده و به بقیه مواد افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. پودر لیمو عمانی را چند دقیقه قبل از پخت کامل غذا به بقیه مواد اضافه می کنیم. آب غذا را کاملاً جدا کرده و بقیه مواد را می کوبیم. در صورت تمایل می توانیم مقداری سیب زمینی و حبوبات را نیز درون آب غذا بریزیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...