پیج اینستاگرام طبایع

کفیر و 25 خاصیت آن از منظر طب سنتی

نوشته های مرتبط
2 دیدگاه
شیبانی

” کفیر حاوی پروتئین، چربی، لاکتوز و بعضی آمینو اسیدهای ضروری بدن مانند والین، ایولولین، متیونین، لیزین، فنیل آلانین و تریپتوفان، اسید لاکتیک، دی‌اکسید کربن، اتیل الکل و ترکیبات آروماتیک می باشد.”
کاش بفرمائید اتیل الکل آن چند درصد است و با این وجود از از شرعی حکم آن چگونه خواهد بود.

سید ابوذر حسینی

من قارچ و دوغ دارم اما کسی اینجا استقبال نمیکنه انتظار دارم طعم دوغهای بازاری رو بده در ضمن تاکید می‌کنم که بعنوان نوشیدنی استفاده نکنن و بعنوان درمانی استفاده کنن هر وقت دوغ آماده میشه میدم به اطرافیان اونام میدن به اطرافیان بعضی وقتا اطرافیان اونا اطرافیان ماه هم هستن و میرسه به خودم مثل ساعت دیواریهای قدیم

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

پیشنهاد ویژه!

آنلاین | رایگان | پیشرفته