مواد لازم:
- نخود – یک پیمانه
- گوشت مغزران گوسفند – نیم کیلو
- پیاز – سه عدد
- پوره گوجهفرنگی – نصف پیمانه
- ربگوجهفرنگی – ۴/۱پیمانه
- زعفران – نصف قاشق چایخوری
- لیموعمانی – پنج عدد
- دارچین – نصف قاشق چایخوری
- نمک و فلفل – به میزان لازم
- روغن – به میزان لازم
- گلاب – یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
برای تهیه خورش نخود آله ابتدا نخودها را که از قبل خیس کرده بودیم، پوست گرفته، به دو قسمت تقسیم کرده و پیازها را خرد و مقداری تفت داده تا طلایی رنگ شود، گوشت و نخودها را اضافه کرده و به آنها زردچوبه میزنیم سپس آب میریزیم تا نیمپز شوند. در مرحله بعد پوره گوجهفرنگی، زعفران و ربگوجهفرنگی را میافزاییم، یک ربع آخر، لیموعمانی، نمک، فلفل و دارچین را اضافه میکنیم و در صورت تمایل میتوانیم گلاب بریزیم.