پخت و پزخورش

طرز تهیه خورش نخود آله

طرز تهیه خورش نخود آله در طب سنتی

مواد لازم:

  1. نخود – یک پیمانه
  2. گوشت مغزران گوسفند – نیم کیلو
  3. پیاز – سه عدد
  4. پوره گوجه‌فرنگی – نصف پیمانه
  5. رب‌گوجه‌فرنگی – ۴/۱پیمانه
  6. زعفران – نصف قاشق چایخوری
  7. لیموعمانی – پنج عدد
  8. دارچین – نصف قاشق چایخوری
  9. نمک و فلفل – به میزان لازم
  10. روغن – به میزان لازم
  11. گلاب – یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

برای تهیه خورش نخود آله ابتدا نخودها را که از قبل خیس کرده بودیم، پوست گرفته، به دو قسمت تقسیم کرده و پیازها را خرد و مقداری تفت داده تا طلایی رنگ شود، گوشت و نخودها را اضافه کرده و به آنها زردچوبه می‌زنیم سپس آب می‌ریزیم تا نیم‌پز شوند. در مرحله بعد پوره گوجه‌فرنگی، زعفران و رب‌گوجه‌فرنگی را می‌افزاییم، یک ربع آخر، لیموعمانی، نمک، فلفل و دارچین را اضافه می‌کنیم و در صورت تمایل می‌توانیم گلاب بریزیم.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن