مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
- تره فرنگی ۲۰۰ گرم
- جعفری ساطوری شده ۲۰۰ گرم
- نعناع ۲۰۰ گرم
- گشنیز ۲۰۰ گرم
- برگ چغندر ۲۰۰ گرم
- برنج ۲۰۰ گرم
- پیاز داغ عسلی ۳ قاشق سوپخوری
- نخود ۱۲۵ گرم
- لوبیا قرمز ۱۲۵ گرم
- آلبالو ۵۰۰ گرم
- گوجه سبز ۵۰۰ گرم
- زرد آلو ۵۰۰ گرم
- گندم ۱۰۰ گرم
- فلفل قدری
- نمک قدری
طرز تهیه:
برای تهیه آش میوه در ابتدا پیاز داغ و نخود لوبیا و گندم در صورت تمایل کمی زرد چوبه را با ۵ تا ۶ لیوان آب میگذاریم بپزد برنج را اضافه میکنیم و سبزی را بعد از تمیز کردن و خرد کردن وقتی برنج پخته شد داخل آش میریزیم و گوشت را کوفته ریزه درست میکنیم و بآن اضافه میکنیم و آش را گاهی بهم میزنیم تا کلملا جا بیافتد هسته میوهها را میگیریم و در اواخر طبخ میوهها را هم داخل آش میریزیم باندازه کافی نمک و فلفل میزنیم باید میوهها پخته شوند ولی زیاد له نشوند. در زمستان بجای میوه تازه میتوانیم از یرگ زرد آلو و آلوی زرد خشک و مربای آلبالو یا آلبالوی خشک استفاده کنیم بدیهی است میوههای خشک را باید در آب خیس کرد بعد مصرف نمود. میتوانیم باین آش در اواخر طبخ ۴ تا ۵ قاشق شکر بزنیم تا طعمش ترش و شیرین بشود. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافیست.