پخت و پزشیرینی

طرز تهیه شیرینی برشتوک نخودچی

شیرینی برشتوک نخود، مناسب برای کودکان ضعیف و لاغر

خواص

مهم ترین ترکیب در این شیرینی سنتی، آرد نخودچی است که آرد حاصل از پرفایده‌ ترین حبوبات یعنی نخود است. طبیعت نخود، گرم و خشک است و از نظر تغذیه ای ارزش بالایی دارد. از این رو مصرف آن به ویژه در کودکانی که دچار ضعف و لاغری هستند، اهمیت به سزایی دارد، به ویژه آنکه این ماده غذایی می‌ تواند موجب افزایش اشتها شود.

مواد لازم

  • روغن جامد حیوانی ۱۵۰ گرم،
  • آرد نخودچی ۲۵۰ گرم،
  • پودر شکر ۱۲۵ گرم،
  • هل نیم قاشق چای‌خوری
  • پودر پسته به میزان دلخواه.

روش پخت

  1. روغن جامد را درون ظرف مناسبی ریخته، روی حرارت ذوب کنید.
  2. سپس آرد نخودچی را افزوده و کاملا هم بزنید و به مدت ۶ تا ۸ دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
  3. سپس از روی شعله برداشته، پودر شکر و هل را بیفزایید و هم بزنید.
  4. برشتوک را در سینی چهارگوشی که پیش‌تر کف آن کاغذ روغنی انداخته‌اید، ریخته و سطح آن را صاف کنید.
  5. سپس روی آن را با پود پسته پوشانده و پس از خنک‌شدن، به صورت لوزی بریده و در ظرف دیگری بچینید.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن