خوردن و آشامیدن

نسترن جایگزین رب گوجه

توصیه طب سنتی به استفاده از رب نسترن بجای رب گوجه

طرز تهیه رب میوه نسترن

دو کیلو میوه نسترن را داخل قابلمه مسی ریخته و به اندازه ای آب که روی میوه نسترن را بگیرد ریخته و جوشانده. بعد داخل مخلوط کن بریزید سپس صاف کرده دوباره روی شعله خیلی کم گذاشته. وقتی غلیظ شد خاموش کرده یک قاشق غذاخوری نمک ریخته، وقتی خنک شد داخل شیشه بریزید و درون یخچال نگهداری کنید…

خواص رب میوه نسترن

  1. سرشار از ویتامین ث
  2. پیشگیری از بیماری های قلبی
  3. درمان و پیشگیری از مشکلات کلیوی
  4. درمان مشکلات پوستی و آلرژی ها
  5. تسکین سرفه و سرماخوردگی
  6. منبع غنی ویتامین های آ، د و ای
  7. تسکین سردرد و سرگیجه

مضرات گوجه فرنگی

  • گوجه فرنگی در طب سنتی مخالفین زیادی دارد. رب گوجه های فرنگی کارخانه ای سرشار از مواد نگهدارنده و افزودنی های ناسالم است.
  • گوجه فرنگی دارای طبع سرد و تر است و موجب افزایش بلغم در فرد یا اصطلاحاً غلبه بلغم می‌گردد
  • همچنین به علت دارا بودن خاصیت سودا زایی موجب بروز خارش و حساسیت‌ها و رکود اخلاط بدن و در نتیجه در مرحله پس از بلغم باعث رسوب سودا در بدن و کم شدن فعالیت اعضای بدن می‌گردد.
  • مصرف گوجه فرنگی خام می‌تواند منجر به بروز حساسیت شود و حتی ممکن است موجب بروز آنافیلاکسی شدید گردد، بخصوص شاهد این موضوع در بچه‌ها و افراد مستعد به حساسیت می‌باشیم.
  • همچنین رب گوجه فرنگی با توجه به اینکه تغلیظ شده چندین کیلو گرم گوجه فرنگی می‌باشد، می‌تواند تجمع سم گلیکوآلکالوئید یا توماتین را به چندین برابر افزایش دهد لذا توصیه ما مصرف زرد چوبه و فلفل سیاه به عنوان طعم دهنده و رنگ زا در غذاها می‌باشد  باید بدانیم زردچوبه و فلفل سیاه هر دو به شدت ضد سرطان، ضد پوکی استخوان، ضد روماتیسم و مقوی معده و قلب هستند.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

۲ نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن