در این پست قصد داریم تا غذایی بسیار مناسب با نام فسنجان بادام را به شما معرفی نماییم. در ادامه با خواص و طرز تهیه خورشت فسنجان بادام آشنا خواهید شد.
فهرست محتوا پنهان
خواص فسنجان بادام
- یک غذای بسیار گرم و تر می باشد.
- تقویت کننده قوای بدن است.
- برای زنان باردار و شیرده مناسب است
- بهترین غذا برای شب های امتحان و کنکور است
- این خورشت برای پیشگیری از ریزش مو بسیار مناسب است.
- در درمان بیش فعالی کودکان و به آرامش رسیدن آنها اثرگذار است.
- یک غذای بسیار مناسب برای افسردگی و سردرد و سودا زدگی است.
- با توجه به مواد مغذی موجود در این خورش، برای افزایش اشتها و رشد کودکان نیز اثرگذار است.
- با توجه به مزاج این خورشت برای بیماریهایی مثل آسم و تنگی نفس بسیار مفید می باشد.
مواد لازم
- پودر گردوی مغز شده و بادام درختی مغز شده بهتر است نسبت 1 به 3 باشد یعنی 3 لیوان پودر مغز بادام و 1 لیوان پودر مغز گردو.
- رب انار یک قاشق غذاخوری،
- پیاز یک عدد کوچک،
- روغن کنجد 2 قاشق غذاخوری،
- نمک، فلفل، زردچوبه
- آب به مقدار لازم
طرز تهیه فسنجان بادام
- ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید
- سپس رب انار را اضافه کنید
- بعد از آن مغزها را در آن بریزید و کمی تفت دهید و ادویه ها را اضافه کنید.
- روی آن آب بریزید تا کاملا بپزد و به روغن بیفتد.
- می توانید از گوشت گوسفند یا اردک یا هر گوشت گرمی استفاده کنید.
- چون این غذا یک غذای کامل هست می توانید اصلا از گوشت هم استفاده نکنید.
توجه کنید
- بهتر است در این خورش از رب انار ملس استفاده شود و اگر در دسترس نبود و رب انارتان ترش است بهتر است کمی شیره انگور یا شکر سرخ به خورش اضافه نمائید.
- اگر می خواهید خورشتتان طعم مناسبی داشته باشد حتما از بادام و گردوی ایرانی استفاده نمائید.