پیج اینستاگرام طبایع

از علل تا درمان رفلاکس معده در طب سنتی

نوشته های مرتبط
9 دیدگاه
علی

هزاران درود بر شما و سپاس از زحمات شما

نسا

درمانش همینه، آفرین به خانم دکتر، فقط اینکه، شربت اسطوخودوس هم خیلی کمک میکنه

رویا

این مواد غذایی که رفلاکس میارن ،کلا خورده نشه یا کم خورده شه یا موقع شام خورده نشه ؟،اخه این مواد غذایی از اون دسته هاست که آدم نمیشه نخورد یا کنار گذاشت

محمدرضا میر

سلام و درود

دوست بزرگوار، ما چیزی به عنوان پرهیز مطلق نداریم، پرهیز فقط مختص یک دوره مشخص درمانیه، مثلا شما اگر رفلاکس دارید بهتره این موارد رو خیلی محدود مصرف کنید و اگر رفلاکستون حاده بسته به نظر پزشک برای یک دوره مشخص مثلا یکماهه ممکنه پرهیز کامل داشته باشید

محسن

درود بر شما
توضیحات بسیار کامل و جامع بود سپاسگزارم از شما.
فقط یک سوال دارم، در تدابیر درمانی که فرمودین همه ی موارد رو باید انجام بدیم؟ مثلا پس از هر وعده ی غذا رب به، مربای به ، مربای آمله و گلقند همه رو با هم بخوریم؟ یا فقط یک مورد از این ۴ تا؟
سپاسگزارم

محمدرضا میر

سلام و عرض ادب

سپاس از لطف و محبت شما دوست بزرگوار
در تدابیر درمانی، چند مورد برای شما ذکر شده که از هر روش هر کدوم برای شما مقدورتر بود به مدت یکماه ادامه بدید (فقط یک مورد از 4 مورد) که در کنار اون ماساژ با روغن مصطکی رو هم می‌تونید به کار ببرید.

حمید

ممنون از لطفتون

متین

من نمیدونم چرا اصرار دارید روی درمان های سخت. آخه روغن مصطکی از کجا گیر بیاریم؟ چرا آویشن نمک و بابونه رو تجویز نمی کنید؟

محمدرضا میر

دوست عزیز، نمیدونم شما هم چرا فکر کردید ما تو سایتمون نسخه تجویز می کنیم، ما تموم پستامون منبع خورده و گفته های پزشکان متخصصه و چرا شما تو اون همه موارد فقط مصطکی رو دیدید، دسترسی ندارید، بقیه موارد رو استفاده کنید، اینا مواردیه که عوارض چندانی نداره و در همه مزاجا قابل کاربرده، اما آویشن برای افراد داری فشار خون بالا خوب نیست، برای کم کاری و پرکاری تیروئید خوب نیست، بله پودر آویشن همراه غذا در درمان رفلاکس موثره اما جز نسخه هایی که باید فرد مزاج و شرایطش مشخص شه و جزء نسخه های قابل توصیه به عام نیست.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

پیشنهاد ویژه!

آنلاین | رایگان | پیشرفته