خواص
- معتدل
- ملیّن
- مفید برای کبد
- مفید برای دیابت
- ضد چربی و کلسترول خون
- مفید برای تصفیه خون
مواد لازم
- گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
- روغن کنجد : به میزان لازم
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
- پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
- سیب زمینی : یک عدد بزرگ
- لوبیا سبز خرد شده : چهار پیمانه
- نخود فرنگی : یک و یک دوم پیمانه
دستور پخت
- گوجه فرنگی را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم.
- سیب زمینی و لوبیا سبز را 1 سانتی خرد می کنیم.
- لوبیا سبز را بخارپز یا آب پز می کنیم.
- پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده ، سپس سیب زمینی را افزوده و کمی تفت می دهیم.
- پس از مدتی لوبیا سبز و گوجه فرنگی را همراه نمک، فلفل ، زنجبیل و ادویه افزوده و مدتی تفت می دهیم.
- در انتها نخود فرنگی را با کمی آب گرم به کل مواد افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
منبع
۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی