مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | گرم و خشک ،مفید برای بلغمی ها ، مقوی عمومی بدن و امور جنسی ، مفید برای کم خونی | ||
مواد لازم | گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم روغن کنجد : به میزان لازم بادمجان قلمی : هشت عدد پیاز : یک عدد بزرگ سیر : هشت عدد | ||
روش تهیه | برای تهیه میرزا قاسمی ابتدا بادمجان ها را با پوست روی اجاق گاز، یا روی ذغال کباب می کنیم. بادمجان باید در حدی کباب شود که پوستش نازک شود، سپس آن ها را داخل آب ریخته و به آرامی پوستش را جدا کرده و در نهایت آبکش میکنیم تا کاملاً بدون آب شوند. پوست گوجه را جدا کرده، آن را ریز خرد کرده یا رنده می کنیم. پیاز را با کمی روغن کنجد وزردچوبه تفت می دهیم. سیر را ریز خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم و مقداری تفت میدهیم. گوجه را همراه با نمک، فلفل و زنجبیل به پیاز و سیر افزوده و مدتی حرارت می دهیم تا گوجه پخته شود. بادمجانها را کمی کوبیده یا ساتوری کرده وبه بقیۀ مواد اضافه می کنیم و مدتی حرارت می دهیم تا غذا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...