پیج اینستاگرام طبایع

ذرت ، طبع و خواص باورنکردنی آن

نوشته های مرتبط
5 دیدگاه
رویا

بسیار عالی .من عاشق بلال هستم از بلال های سنتی زیاد میخوردم الان که انگار نیست . بار اولی که بلال دانه درشت گرفتم روی گاز مثل قبلی ها که دانه ریز بود و زود کباب میشد کباب کردم وقت خوردن حالت خمیری بود خوشم نیامد ولی خوردم دانه های درشت خام مونده بود باعث شد حالت مسمومیت خراب به دکتر رفتم ، بیرون آمدیم بعلت عطش شدید هوس آب سیب کردم از همان لحظه خوردن خوب شدم . برام خیلی عجیب اومد .
خواستم بگم اگر کسی خدای نکرده مسموم شد و لازم داشت سیب یا آب سیب کارسازه .

امیرحسین صفایی

باسلام و خسته نباشید
واقعا این یکی از بهترین و کاربردی ترین سایت های جهانه
موفق باشید

امیر

سلام خیلی ممنون از لطف شما

محسن محسنی

خیلی خلاصه و گویا و مفید
ممتون از سلیقه و لطافت کار

امیر

سلام ممنون از حسن توجه شما

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

پیشنهاد ویژه!

آنلاین | رایگان | پیشرفته