خواص و مزاج خامه در طب سنتی
خواص و مزاج خامه در طب سنتی به شرح زیر است:
- خامه میتواند یک گزینه هوسانه برای وعده صبحانه باشد، اما به علت چربی نامناسبی که دارد، مصرف زیاد آن چندان توصیه نمیشود.
- مزاج آن (چه نوع پاستوریزه و چه نوع غیرپاستوریزه) سرد و تر است.
- خامه را معمولاً با یک شیرینی مانند مربا یا عسل مصرف میکنند.
- در واقع مصلح اصلی خامه عسل است و مصرف مقدار کمی عسل به همراه خامه از زیانهای خامه کم میکند.
مقایسه خامه با سایر لبنیات
از بین سایر لبنیات کره و سرشیر و خامه چربی نسبتاً بالاتری دارند.
چه کسانی نباید خامه بخورند؟
- کسانی که غلبه رطوبت در معده دارند و به مشکلاتی مانند ترش کردن، نفخ و … مبتلا هستند.
- کسانی که معده ضعیف دارند و کم تحرک هستند.
- افراد با با چربی بالا
- مبتلایان به خلط گلو و سینه، نفخ و سنگینی معده نیز باید از مصرف خامه پرهیز کنند.
مضرات استفاده از خامه
از جمله زیانهای خامه در افراد کمتحرک عبارت است از:
- خواب آلودگی
- احساس کسالت
- کاهش حافظه
- بالابردن چربی خون و …
مصلح خامه چیست؟
- عسل مصلح و بهبوددهنده خواص و مزاج خامه است.