شکر پنیر یا همان نقل یکی از بهترین جایگزینهای قند معمولی برای افرادی ایت که علاقه زیادی به چای و یا دمنوش دارند. تهیه این محصول در طعمهای گوناگون چندان کار دشئاری نیست و به راحتی میتوان آنها را در خانه تولید کرد. در این مقاله از طبایع قرار است در خصوص طرز تهیه شکر پنیر و یا طرز تهیه نقل شکر پنیر نکاتی را برای شما بیان کنیم. پس همراه ما باشید.
طرز تهیه شکر پنیر
شکر پنیر میتواند سوغات شهرهای گوناگونی مانند مشهد و یا تبریز و… باشد. از این رو ممکن است در هر یک از این شکرپنیرها مواد به کار رفته شده متفاوت باشد. از این رو شما میتوانید طرز تهیه شکر پنیر مشهد یا تبریز و… را با یک دیگر مقایسه کنید و هر کدام که برای شما مطلوب تر است را تهیه کنید.
مواد لازم برای شکر پنیر:
- شکر ۵۰۰ گرم
- جوهر لیمو ۲/۱ قاشق چایخوری
- آب ۲۰۰ گرم
- پودر هل یا اسانس نعناع ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
برای تهیه شکر پنیر در ابتدا ابتدا شکر و آب را مخلوط کرده و با هم میگذاریم تا بجوشد تا مثل آب نبات در آید. سپس در آخر جوهر لیمو را با آب مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم و از روی شعله گاز برمیداریم و داخل سینی چرب شده میریزیم. سپس اسانس نعناع و یا پودر هل را اضافه کرده و مواد را با کاردک هم میزنیم و پشت و رو میکنیم. آن قدر که سفید شود. در آخر کمی با دست ورز داده و میکشیم تا خوب جا بیافتد و سپس میتوانیم به قطعات کوچک تقسیم کنیم. درضمن اگر این آب نبات یک روز کامل بماند رنگ آن سفید میشود.
نتیجه
همانطور که گفته شد، شکر پنیر یکی از مواد قندی بسیار خوشمزه و جایگزین چایی است که در شهرهای مختلفی تولید میشود و به عبارتی از آن به عنوان سوغات آن شهر نام برده میشود. در این مقاله در خصوص طرز تهیه نقل شکر پنیر نکاتی را ارائه کردهایم. امیدواریم استفاده از این مقاله برای شما مفید بوده باشد.
شکر پنیر طعم دار
با عرض سلام و ادب و تشکر بابت مطلب مفیدتون
من از سایت زرین ثمر دیدگاه میذارم.
ما تو تهیهی شکرپنیرامون از جوهر لیمو (یا همون اسید سیتریک) استفاده نمیکنیم (چون ضرر داره)، ابتدا مثل روش شما آب و شکر رو مخلوط میکنیم و میذاریم بجوشد تا کاملا غلیظ شود، بعد او رو روی یه سینی بزرگ پهن میکنیم و بعد از اینکه کمی سرد شد، طعم های طبیعی رو روش پهن و اضافه میکنیم مثل مغز پسته، مغز لیمو امانی، گلبرگ محمدی و …. ، بعد با کاردک هی همش میزنیم تا تاحدود زیادی مخلوط بشه.
بعد کل این مخلوط رو تکه تکه (مثلا 30 در 30 سانتی ) کرده، کمی با دست کشیده و روی بازوهای دستگاه آویزان میکنیم. این دستگاه با بازوهایی که داره هی این خمیر رو میکشه و قاطی میکنه، در اثر این کار کلی حباب ریز توی خمیر بوجود میاد و به مرور رنگش از نباتی رنگ به سفید تبدیل میشه و حجم میگیره. در اصل این کار باعث نرم شدن و پوک شدن شکرپنیر هم میشه پس باید به خوبی هم بخوره.
بعد اونو تو دستگاه قالب میذاریم و شکرپنیرا رو قالب میزنیم و بعد پهن میکنیم تا سرد بشن.
بعد اونها رو تو بسته های دربسته نگه داری میکنیم. اگه شکر پنیرتون به مدت فقط یک روز هوا بخوره کاملا سفت میشه، پس اونو در ظرفهای کاملا دربسته نگهداری کنید.
موفق باشید.
محمدرضا میر
سلام و عرض ادب خدمت شما دوست بزرگوار
از این که اطلاعات مفید و طرز تهیه شکر پنیرتون رو در اختیار ما گذاشتید، بی نهایت سپاسگزاریم، شما هم موفق و موید باشید
سروش
،🙏🙏🙏🙏