مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | گرم و خشک، مفید برای بلغمی مزاج ها، مقوی عمومی، تقویت امور جنسی، تقویت دستگاه گوارش | ||
مواد لازم | نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : دو عدد بزرگ سیب زمینی : پنج عدد بزرگ پودر آویشن یا پودر نعناع خشک : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه دوپیازه ابتدا سیب زمینی ها را بخارپز کرده و درشت رنده می کنیم.پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم. زمانی که پیاز تقریباً طلایی شد نمک، فلفل، زنجبیل و پودر نعناع خشک را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. سیب زمینی رنده شده را به پیاز افزوده و مدتی تفت می دهیم. بعد از چند دقیقه غذا حاضر است. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...