عضویت در صفحه اینستاگرام طبایع
ما را دنبال کنید

با جوانه‌ها جوان بمانیم! از خواص تا طرز تهیه جوانه‌ها

نوشته های مرتبط
3 دیدگاه
فرزانه

سلام‌ و درود خدمت شما، جوانه‌ها رو باید جدا و سپس مصرف کرد، یا با خود مثلا نخود یا شبدر مصرف کنیم؟

سید اکبر

با سلام و خسته نباشید
میشه جوانه‌های حبوبات رو به جای خود حبوبات در خورشت و آبگوشت و … استفاده کرد؟ آیا مضر هستن یا خیر؟

محمدرضا میر

سلام و عرض ادب

دوست بزرگوار امکان اضافه کردن پودر جوانه حبوبات (حاصل از خشک کردن و آسیاب کردن جوانه‌ها) به خورش و آبگوشت و سوپ و … مشکلی ندارد و اتفاقا علاوه بر بالا بردن خواص غذای مربوطخ، لعاب خوبی هم به غذا میبخشند.

اما خود جوانه‌ها نباید طولانی مدت پخته شده و حرارت زیادی ببینند چون باعث از بین بردن ریزمغذی های مفید آن ها شده و علنا بی فایده می‌شوند، هصوصا که غذاهایی مانند خورش و آبگوشت مستلزم زمان پخت طولانی هستند مگر در مرحله آخر هنگام کشیدن غذا درون ظرف به آن اضافه شوند

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *