خواص
- تقویتکننده حرارت غریزی و ریه
- تولیدکننده خون صالح
- کثیر الغذاء و چاقکننده
- مدر ادرار و حیض و عرق
- ملین طبع
- زیاد کننده شیر و منی
مواد لازم
- هل۲ عدد
- کره ذوب شده ۱/۲ لیوان
- شکر۱ لیوان
- آرد نخودچی ۱ لیوان
طرز تهیه
- برای تهیه شیرینی عید نخود چی ابتدا آرد نخودچی را داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید.
- حالا آن را با قاشق چوبی تا وقتی که رنگ آرد طلایی شد هم بزنید.
- حالا آرد را جایی بگذارید تا خنک شود.
- باید این آرد را آنقدر بو بدهید تا عطرش بلند شود. البته مراقب باشید که نسوزد.
- در مرحله بعدی شکر و دانه های هل را در مخلوط کن بریزید تا پودر شود و بعد آن را با کره ذوب شده به آرد نخودچی بیفزایید.
- حالا این مواد را با دست تان مخلوط کنید تا خمیر مانند شود.
- با دست از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و به شکل گرد حالت دهید.
- حالا شیرینی ها را داخل ظرف دربسته نگهداری کنید
- می توانید روی آن انواع خشکبار مثال گردو، بادام یا پسته را بگذارید.
منبع
سایت حکیم روا زاده