ما را دنبال کنید

استویا ؛ جایگزینی سالم و طبیعی برای قند و شکر

نوشته های مرتبط
1 دیدگاه
امیرحسین مهدیزاده سراج

با سلام و احترام ، مفاله جالبی است . ولی متاسفانه نویسنده اکتفا کرده به یک یا دو مقاله . نکات زیر قابل بررسی است:
۱- برگ گیاه ریبودیانا ( معروف به استویا) هیچگاه شیرینی بالاتر از ۱۰ برابر شکر ندارد (در تمامی ۲۰۰ گونه آن)
۲- برگ استویا دارای فلزات سنگین است که هیچکدام از سازمانهای معتبر دنیا ( FDA – JECFA – …) آنرا به عنوان خالص تایید نمیکنند. برگ آن در جامعه اروپا منع شده.
۳- عصاره استویا تائیدیه تمام ارگانها و دانشگاهای دنیا را دارد (به دلیل جداسازی مواد شک برانگیز)
۴- سازمان غذایی آمریکا (FDA) عصاره استویا را جزو موادی که احتیاج به هیچ توصیه خوراکی ندارد، عنوان نموده (همپای خوراکهای طبیعی)
۵- عصاره پودری استویا (شکر استویا) بسیار سالم است. اینکه میگویند احتیاط شود به خاطر اینست که به دلیل شیرینی زیاد ، با افزودنی های غذایی دیگر مصرف میشود و اینجاست که میگویند مواظب آن افزودنی ها باشید. وگرنه به تنهایی از برگ آن بهتر است . مخصوصا در نوشیدنی های داغ.
مطالب بسیار دیگری هست در رابطه با فولید آن که اکنون مجال آن نیست.
در کل: فواید استویا در مقایسه با تمامی شیذین کننده آنقدر زیاد است که جای شبه ندارد.
جهت تبادل نظر و ارائه رفرنس ها میتوانید با شماره زیر تماس بگیرید
مهندس مهدیزاده سراج: فوق لیسانس مواد غذایی ۰۹۱۲۱۸۸۲۸۲۰

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *