گاهی با تجربه و دانستن برخی از اصول تغذیه و با توجه به مواد غذایی که در خانه در اختیار شماست می توانید غذای جدیدی را تجربه کنید و از خواص خوب آن بهره مند شوید، شاید اوایل به مزاج شما خوش نیاید، اما تجربه و طعم و تنوع جدید گاهی لازم است. یکی از این موارد پلو مرغ با سبزیجات است.
فواید پخت پلو با ادویه ها و سبزیجات گرم
برای کاهش وزن یا ثابت نگه داشتن وزن پس از انجام برنامه های لاغری؛ در زنان با تخمدان پلی کیستیک، افرادی که چربی خون یا کبد چرب دارند، بهتر است است همراه با پخت برنج از سبزی های گرم و ادویه های گرم استفاده شود تا با افزایش حرارت و سوخت و ساز غذا در بدن هم این گرمی ایجاد شود.
پخت پلو مرغ با سبزیجات
- پلو مرغ با سبزیجات یک غذای کامل و بی نظیر است که میتوان به عنوان بخشی از رژیم غذایی سالم در نظر گرفت.
- ترکیب مرغ و برنج و سبزیجات با هم، یک رژیم غذایی کاملا متعادل را شامل میشود؛
- پخت این غذا، در هر زمانی ممکن است، چون بسیار آسان میباشد.
طرز تهیه
- ابتدا مرغ را با پیاز فراوان و کمی سیر و زنجبیل رنده شده، فلفل سبز تند و گوجه رنده شده تفت داده و بپزید و بعد مقداری آب لیموترش تازه به آن اضافه نمایید.
- برنج را آبکش نموده و لابه لای آن از مواد تهیه شده به همراه گشنیز، جعفری خرد شده بریزید.
- و در آخر به برنج، دارچین و زعفران دم کرده اضافه نمایید و بگذارید برنج دم بکشد.
بیشتر بخوانید!
نکات پخت
- در صورتی که کاهش وزن بیشتری موردنظر باشد، سبزی ها و فلفل سبز را بیشتر کرده، به گونه ای که بیشتر سبزی ها دیده شود.
- مصرف فلفل سبز در افراد گرم مزاج که عادت به مصرف آن ندارند، میتواند همراه با مشکلاتی مثل خارش، التهاب، بروز حساسیت و … باشد.
- کسانی که دچار آلرژی و خارش هستند باید از مصرف فلفل سبز خودداری کنند.
با سپاس از همکار محترم سودابه بیوس