پیج اینستاگرام طبایع

غذای غلیظ (کثیف)

غذاهای غلیظ (کثیف) غذاهایی هستند که به راحتی هضم نمی‌شوند و مواد زایدی که از آن‌ها تولید می‌شود به راحتی می‌توانند در کنار هم تجمع کرده و ایجاد انسداد در عروق و مجاری کنند و به شرط تکرار مصرف در طول زمان حتی توده‌هایی در بافت های مختلف بدن ایجاد می‌کنند.

کثیف از ریشه تکاثف و به معنی در هم فشرده بودن است و قوه مدبره برای استفاده از این غذاها باید زحمت بیشتری بکشد تا آن را آماده مصرف در اندام ها نماید و مواد زاید آن ها هم زیاد است.

مصرف غذاهای غلیظ برای اکثر افراد ممنوع است اما افرادی که معده‌های قوی یا فعالیت‌های سنگین بدنی دارند مانند ورزشکاران و کشاورزان، می‌توانند برخی از این غذاها را هضم کنند در نتیجه برای آن‌ها مشکلی ایجاد نمی‌کند.

قارچ، گوشت گاو، پنیرها مخصوصاً پنیر پیتزا، کلم خام، گوشت‌های فریزری، گوشت شتر، گوشت شترمرغ، تخم مرغ بسیار پخته شده از غذاهای غلیظ هستند.

پیشنهاد ویژه!

آنلاین | رایگان | پیشرفته