پیج اینستاگرام طبایع

غذای لطیف

غذای لطیف، غذایی است که مواد زاید آن کم بوده، وقتی بدن روی آن اثر می کند، به سرعت هضم شده و مورد استفاده اندام ها قرار می‌گیرد و قوه مدبره (که به گفته افلاطون قوه ای است الهی موکل بر مصالح بدن) به سرعت آن را آماده مصرف می‌کند.

غذاهای لطیف و با هضم سریع بیشتر برای افرادی توصیه می شود که به علت بیماری، هضم قوی ندارند و یا به تازگی از بستر بیماری برخاسته اند. نمونه هایی از این غذاها عبارتند از: زرده تخم مرغ عسلی، جوجه کباب، شوربای مرغ با نان گندم خوب پخته شده، زیرباج مرغ.

نکته: زیرباج نوعی سوپ یا آش است که مواد اصلی آن گوشت، کمی نخود، گشنیز و مختصر ادویه جات معطر مانند زیره می‌باشد. خصوصیت ویژه این سوپ افزودن سرکه و شکر به گونه ای است که ترشی آن غالب بوده تا طبع آن گرم نباشد. این سوپ عمدتا جهت تقویت افراد گرم مزاج توصیه می گردد.

پیشنهاد ویژه!

آنلاین | رایگان | پیشرفته