فرصتی بسیار مناسب برای صاحبان کسب‌وکار
ما را دنبال کنید

غذای لطیف

غذای لطیف، غذایی است که مواد زاید آن کم بوده، وقتی بدن روی آن اثر می کند، به سرعت هضم شده و مورد استفاده اندام ها قرار می‌گیرد و قوه مدبره (که به گفته افلاطون قوه ای است الهی موکل بر مصالح بدن) به سرعت آن را آماده مصرف می‌کند.

غذاهای لطیف و با هضم سریع بیشتر برای افرادی توصیه می شود که به علت بیماری، هضم قوی ندارند و یا به تازگی از بستر بیماری برخاسته اند. نمونه هایی از این غذاها عبارتند از: زرده تخم مرغ عسلی، جوجه کباب، شوربای مرغ با نان گندم خوب پخته شده، زیرباج مرغ.

نکته: زیرباج نوعی سوپ یا آش است که مواد اصلی آن گوشت، کمی نخود، گشنیز و مختصر ادویه جات معطر مانند زیره می‌باشد. خصوصیت ویژه این سوپ افزودن سرکه و شکر به گونه ای است که ترشی آن غالب بوده تا طبع آن گرم نباشد. این سوپ عمدتا جهت تقویت افراد گرم مزاج توصیه می گردد.